Järkevän energiankäytön puolesta jo vuodesta 2006

Nanea Oy tarjoaa vankan energiaosaamisen luotettavasti käyttöösi. Olemme tukenasi käsillä olevassa energiamurroksessa, tarjoten kestäviä ja turvallisia ratkaisuja energianhallintaan.

Avainhenkilömme ovat kokeneita alansa ammattilaisia, joilla on yli 30 vuoden kokemus projektitoiminnasta ja energiatehokkuudesta teollisuudessa.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme! Mennään yhdessä kohti kestävämpää ja tehokkaampaa tulevaisuutta.

Nanean missio ja arvot

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme modernit ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka vähentävät energiankulutusta ja auttavat varmistamaan ympäristön säilymisen tuleville sukupolville.

Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja lähestymme jokaista projektia yksilöllisesti.

Toimialaamme ovat yritysten ja taloyhtiöiden
energiakartoitukset sekä energiatehokkuushankkeet

30 vuoden kokemus energiatehokkuushankkeista
sekä kotimaassa että kansainvälisesti

Nanea Oy:n lämmitysjärjestelmien suunnittelu ja toteutus pohjautuvat vahvasti 30 vuoden kokemukseen energiatehokkuushankkeista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Olemme erikoistuneet kehittyneiden lämmitysjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen. Käytämme energiahankkeissamme aina markkinoiden laadukkaimpia lämmöntalteenottolaitteita ja lämpöpumppuja.

Tyypillinen takaisinmaksuaika kokonaisvaltaiselle energiahankkeelle on teollisuuskiinteistöissä 5–8 vuotta ja kerrostaloissa 10–12 vuotta.

KARTOITETAAN &
MINIMOIDAAN HÄVIÖT

TOTEUTETAAN
ÄLYKKÄÄT OHJAUKSET

TUOTETAAN
LÄMPÖÄ TEHOKKAAMMIN