Energiatehokkuushankkeet taloyhtiölle

Toteutamme energiatehokkuushankkeet ammattitaitoisesti suunnittelusta asennukseen ja olemme hankkeen jälkeen käytettävissänne huoltoon ja järjestelmän optimointiin liittyen koko laitteiden elinkaaren ajan.

Hyvin suunnitellut ja toteutetut energiatehokkuushankkeet ovat kannattavia investointeja taloyhtiöille ja ne maksavat itsensä takaisin hankkeen jälkeen.

Energiahankkeissa käytettävä nykyaikainen lämpöpumppu tuottaa lämpöä kertoimella 2 – 4 käytettyyn sähkötehoon verrattuna. Suurien kiinteistöjen lämmitys voidaan toteuttaa ilma-vesilämpöpumpulla tai maalämpöpumpulla. Tapauskohtaisesti lämpöpumpun rinnalle voidaan jättää kaukolämpö tai asentaa sähkökattila.

Energiahankkeen projektisuunnitelma sisältää:

  • Hankkeen sisältämien laitteiden määritys ja tarjouskyselyt

  • LVI-suunnitelmat, putki- ja kaapelireittien suunnittelu

  • Sähkö ja automaatiosuunnitelmat

  • Mahdollisten rakennustöiden suunnittelu

  • Kustannusarvio ja takaisinmaksuajan laskenta

  • Raportin läpikäynti yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa, myös etänä

Energiahankkeelle on mahdollista hakea ARA:n energia avustusta ja
avustamme mielellämme taloyhtiön hallitusta hakemuksen tekemisessä.

Toteutamme LTO-ratkaisut yhteistyössä Oy Hydrocell Ltd:n harjapatterilla. Pitkän tuotekehityksen myötä markkinoiden paras LTO-laitteisto on suunniteltu kestämään teollisuuden haastavat olosuhteet ja on lisäksi suodatinvapaa ratkaisu. Laitteen pieni painehäviö vähentää puhaltimien sähkökulutusta, joka parantaa hyötysuhdetta pitkällä aikavälillä.