window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-9EX7PGNERX');

Referenssit – Ravintolat ja keittiöt

Referenssit – Ravintolat ja keittiöt2024-06-25T09:26:27+03:00

Ravintolat ja keittiöt

Asiakas: Pyhän Uula-ravintola Pyhätunturilla

Asiakas: Pyhän Uula-ravintola PyhätunturillaLämmitettävä pinta-ala yhteensä: 340 m2Kulutus ennen projektia: 277 MWhToteutus: Energiakatselmointi + Nanea Avaimet Käteen -toteutusSisältäen Hydrocell LTO-laitteiston + kehittyneen kiinteistöautomaation + kiinteistön energiatehokkuuden optimointiToteutunut säästö: Energian säästö 55 % Euromääräinen säästö 69 %Ravintoloiden keittiön ilmanvaihdon on oltava tehokas, jotta ruuan valmistuksessa syntyvä käry ei haittaa työntekijöitä ja asiakkaita. Ilmanvaihto vie mennessään runsaasti energiaa. Tästä syystä nykyisin yhä useammat ravintolat asentavat lämmön

Haluatko kuulla lisää referensseistä?

Go to Top